Mer OM Ding Dong Dizel

Hjärtligt välkommen till mig! Lina Bengtsson heter jag och det är jag som är och driver Ding Dong Dizel Tattoo. Jag gör allt från motivtatueringar till kosmetisk- och medicinsk tatuering, så himla roligt att det numera finns så många möjligheter med en tatuering!
Jag jobbar i Göteborg, på Unikum Tattoo, där jag jobbat i snart 2 år.

Från 2020

Mer OM

Jag är en nyfiken själ som gillar att utforska livet och alla dess möjligheter. Konst och musik och att få skapa ligger mig otroligt varmt om hjärtat, jag tror det är lite av livets elixir. Några av anledningarna att detta yrket väldigt naturligt för mig, skulle jag tro.

Jag har så länge jag kan minnas ritat, målat och kladdat. Jag skaffade mig själv min första tatuering när jag var 19 år, och där var jag fast. När jag var 24 år fick jag chansen att göra min första tatuering. Det kändes som det mest naturliga som fanns och där öppnades dörren till det som sedan skulle bli ett eget företag som jag startade 2017.

Jag öppnade min egna lilla studio i Gamlestaden i Göteborg och gick blev diplomerad för 3d bryn inom kosmetisk tatuering. Efter 1 år flyttade jag in i en etablerad studio där jag fick lov att bygga upp företaget ytterligare med fler diplom inom kosmetisk tatuering och medicinsk tatuering. Har även gått hygienutbildning hos Tattoo and Piercing Education Scandinavia.

Jag spelar även musik i form av lapsteel i mitt band, Fat Moon. Vi är en härlig mix av lite olika stilar, mycket instrument! <br><br>