Tjänster

Motivtatuering

Det jag mest gillar att göra är gråskala eller färg realism av djur, natur, människor. Ansikten är väldigt roligt med att få göra, gärna i kombination med djur eller natur. Med det sagt så gör jag även texter, mindre tatueringar och mera illustrativa motiv. Det finns så mycket härligt därute och att hitta lösningar på idéer som kunder har är det roligaste! Det är så viktigt att tatueringen passar den som bär den, det är A och O för mig! Och att man kommer fram till det som blir bäst för placeringen, motivet och framtida eventuella tatuerings planer. Ett bra samarbete är superviktigt för det bästa resultatet. Det är viktigt att man tänkt igenom sin tatuering och är öppen för lite nya infallsvinklar ifall det kan behövas.

Priser Motiv

Alla motiv är olika. För att kunna ge ett prisförslag på ert motiv behöver en konsultation göras genom mail eller ett fysiskt möte.
Klicka på knappen nedan för att komma till Kontakt

Kosmetisk Tatuering

Inom kosmetisk tatuering(PMU-Permanent MakeUp )så använder jag endast maskin när jag tatuerar. Jag har gjort kosmetiskt sedan 2017, och utför 3D bryn (strånteknik), lashliner och lipblush. Min tanke med kosmetisk tatuering är att det ska lyfta fram dragen, förstärka den man är. Jag är diplomerad för 3D bryn, eyeliner och lipblush. Färgerna jag använder är svenska Bevaro och godkända enligt färglagstiftningen.

Med ett par 3D bryn är det så viktigt att man får sina egna och inte en i mängden. Vi är ju alla så härligt olika och då ska man ta fram det tycker jag! Det blir inga svarta maskar här, naturligt och vackert ska det vara! Form, färg bestämmer vi tillsammans efter önskan på plats.

Jag gör endast lashliner med lite lätt upp skuggning på ögonlocket då jag tycker att det är det som blir finast i längden. Alltså inte för mykcet på ögonlocken utan man lägger en markering i franslijen, som är lite lite uppskuggad om man önskar.

Lipblush är som en färgboost för läpparna. de kan ta fram formen ifall man tappat sin egna färg, och även korrigera den till en viss grad. ska man göra fillers så ska man tatuera läpparna INNAN man gör det! det är lättare för mig att hitta DIN form och det känns betydligt mindre. färg väljer man på plats efter önskan!

Priser Kosmetisk

Medicinsk Tatuering

Har du ett ärr som du vill dölja i din egna hudton, kan man göra det med ärr kamouflage. Detta gör man oftast i två omgångar. Man tar upp färgen olika och ett ärr är också olika från person till person. Konsultation är nödvändigt för att jag ska kunna se om det är möjligt och vad dina förutsättningar är. Jag är diplomerad för ärrkamouflage och vårtgårdsrekonstruktion.

Har du fått ta bort en bröstvårta eller två, och önskar att få tillbaka dem med hjälp av en tatuering i färgrealism, då är det vårtgårdspigmentering eller vårtgårdsrekonstruktion du ska ha. Man väljer färg och form som man önskar. Har du en vårtgård kvar, så anpassar man den nya efter den. Även här kan det vara nödvändigt med en uppföljning. Ett väldigt givande uppdrag att få göra på dessa kunder! Har sett hur mycket det betyder för läkningen av det som man gått igenom.

Viktigt att veta är att man kan få en rekvisition från sitt sjukhus för både kosmetisk och medicinsk tatuering vid fall av sjukdom. Jag tar emot dem om man har en.

Priser Medicinsk